Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک هفته پر از خبر و هیاهو را با منوی پیشنهادی ما، در یک آخر هفته آرام زمستانی می‌شود با خوبی و خوشی خاتمه داد. این آخر هفته را هم مهمان کافه‌تعطیلات باشید.

گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ رضا حیدری، محمدصالح سلطانی؛ هفته سختی را پشت سر گذاشتیم. یک هفته پر جنجال، چالشی و البته عبرت آموز. هفته‌ای که با آشوب طلبی پیروان صدام‌کوچولوی منطقه شروع شد و البته با خروش مردم و پایان بلواها به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک هفته پر از خبر و هیاهو را با منوی پیشنهادی ما، در یک آخر هفته آرام زمستانی می‌شود با خوبی و خوشی خاتمه داد. با طعم دلپذیر یک رمان، یا هیجان تماشای یک فیلم، یا حتی لذت سر زدن به یک کانال خوب و جذابیت استفاده از یک اپلیکشین تازه. این آخر هفته را هم مهمان کافه‌تعطیلات باشید.

 

کتاب هفته: بیروت 75

 نوشته خانم غاده سلمان نویسنده و شاعر معروف لبنانی و اولین رمان این نویسنده است. بااین‌وجود جزء یکی از آثار فاخر ادبیات غنی جهان عرب محسوب می‌شود. بیروت 75 روایت 5 نفر است که هر یک به دنبال فرار از فقر و محرومیت از شهر و دیار خود راهی بیروت می تا بتوانند از این طریق از وضع اسفناک خود رها شوند اما همه آن‌ها به سرنوشت شومی دچار می‌شوند و هرگز به خواسته خودشان نمی‌رسند! بیروت در این رمان نماد پول، ثروت، رفاه و آسایش است و دیگرانی که در این شهر نیستند آن را این‌طور می‌بینند؛ اما حقیقت داخل آن بسیار کثیف‌تر و بی‌رحم‌تر از آن چیزی است که نشان می‌دهد. این رمان قبل از جنگ داخلی این کشور نوشته‌شده و روایتگر شکاف‌های اقتصادی و اجتماعی آن روزهای لبنان، رانت‌ها و سوءاستفاده سیاسیون از موقعیت خویش و له شدن طبقات زحمت‌کش در زیر چرخ فقر و فلاکتی است که در حاشیه بیروت در حال رخ دادن است اما کسی نمی‌خواهد آن را ببیند.   رمان پر از کنایه‌ها و استعاره‌های شعری است که قطعاً در هیچ‌یک از رمان‌های اروپایی نمی‌خوانید، همه شخصیت‌ها حس رومانیک و شاعر گونه دارند که نشان‌دهنده دانش غنی نویسنده آن از ادبیات و شعر است. «منطق همه فلسفه‌های زیبا پیش فریاد یک کودک گرسنه فرومی‌ریزد» روایت‌های شعارگونه‌ای است که کتاب مملو از آن‌هاست و از این نظر هم کتاب را متمایز از سایر رمان‌ها می‌کند. این رمان کم‌حجم در 143 صفحه توسط خانم آقاجانی ترجمه و به‌وسیله انتشارات ماهی منتشرشده است. خواندن این کتاب سه روز از شما زمان می‌برد و به دلیل قطع کوچک آن، زمانی که در اتوبوس، مترو و یا تاکسی هستید می‌توانید آن را مطالعه کنید. چاپ دوم آن به قیمت 8500 تومان در دسترس است.     فیلم هفته: تک‌تیرانداز آمریکایی/ American Sniper  

یک فیلم کاملاً سیاسی و ایدئولوژیک محسوب می‌شود. هنر برای هنر برای آمریکایی‌ها قطعاً خنده‌دارترین واژه‌ای است که سیاست‌مداران آن شنیده‌اند از همین روست که دستگاه سیاست خارجی و پنتاگون همیشه یکی از سرمایه‌گذاران اصلی پروژه‌های سینمایی می‌شوند. فیلم «تک‌تیرانداز آمریکایی» دقیقاً یکی از همین فیلم‌های سفارشی است.

این فیلم روایت زندگی کریس کایل، عضو نیروهای ویژه امریکا یا همان «سیل» است که چهار بار در فاصله سال‌های 2003 تا 2009 برای جنگ به عراق اعزام می‌شود و 160 نفر را هم از بین می‌برد.

کایل یک گاوچران است که پس از حمله به برج‌های دوقلو به‌عنوان داوطلب تجاوز به عراق به ارتش معرفی می‌کند. می‌توان این فیلم را یکی از سیاسی‌ترین ساخته‌های هالیوود دانست. سرتاسر این سینمایی پر از شعارهای وطن‌پرستانه آمریکایی و ضد اسلامی است.

اولین سکانس آن‌هم با به قتل رساندن یک بچه و زن چادری در عراق آغاز می‌شود. درواقع این سری فیلم‌ها به‌منظور ایجاد تهییج احساسات ناسیونالیستی و دفاع از امریکا در مقابل تروریستم دست‌ساخته همان کشور ساخته می‌شوند.

«بردلی کوپر» که نقش کایل را در این فیلم بازی می‌کند در دیالوگ‌های متعددی هدفش را از جنگ در عراق دفاع از خانواده و کشورش می‌خواند. درصحنه‌های متعددی که او برای شکار مثلاً تروریست‌ها کمین کرده است، صدای اذان به‌وضوح شنیده می‌شود. این فیلم سرتاسر شعارها ضد اسلامی دارد و آن‌قدر این شعارها تند است که بی‌بی‌سی فارسی هم نقدی علیه آن منتشر کرد و مدعی شد که «تک‌تیرانداز آمریکایی موج خشونت علیه مسلمانان را 'افزایش می‌دهد»

یک فیلم محصول سال ۲۰۱۴ آمریکا در ژانر زندگی‌نامه جنگی درام به کارگردانی کلینت ایستوود و نویسندگی جیسون هال است. داستان فیلم برگرفته از کتاب تک‌تیرانداز آمریکایی و روایت زندگی تک‌تیرانداز آمریکایی کریس کایل است.

فیلم در ۶ ژانویه ۲۰۱۵، به‌طور گسترده اکران شد و رکوردهای متعدد فروش ابتدایی در گیشه را شکست. این فیلم بهترین فروش آغازین را در کارنامهٔ ایستوود ثبت کرد و همچنین با پشت سر گذاشتن نجات سرباز رایان نام خود را به‌عنوان پرفروش‌ترین فیلم جنگی تاریخ سینما (بدون درنظرگرفتن تورم) ثبت کرد.

 

کانال هفته: روایت فتنه

هشتگ #روایت_فتنه یکی دو ماه پیش، به ابتکار جمعی از جوانان فعال در توئیتر به راه افتاد تا دانشجویان و جوانان کف صحنه‌ی سال 88، مشاهدات عینی خود از فتنه را در اخیتار نسل جوان و فتنه ندیده بگذارد. این هشتگ به سرعت در فضای توئیتر داغ شد و حالا تعداد زیادی توئیت با این هشتگ در فضای مجازی منتشر شده. توئیت‌هایی حاوی درس‌ها و نکات قابل تاملی از فتنه88. جمعی از همین جوانان فعال، روایت‌هایشان را به فضای تلگرام هم آورده‌اند و در کانالی به نام «روایت فتنه» منتشر می‌کنند. خواندن این روایت‌ها، خاصه در این روزهای گذر از فتنه اصحاب سعودی، خالی از لطف نیست.

 

اپلیکیشن هفته: FastDic

این روزها کسی نیست که سروکار روزانه‌اش با چندین و چند کلمه و ترکیب انگلیسی نباشد. همه ما، کم یا زیاد، با لغات و عبارات فرنگی برخورد داریم و لزوم  وجود یک دیکشنری راهنما همیشه در کنارمان حس می‌شود. از میان انبوه دیکشنری‌های مدعی بهترین بودن در فضای مجازی، FastDic واقعا یکی از بهترین‌هاست. یک لغت‌نامه فارسی-انگلیسی کم حجم و روان، که محیط کاربرپسندی هم دارد و بسیاری از لغات مهم و «مبتلا به» را پوشش داده. دانلودش از «کافه بازار» رایگان است و بودنش در گوشی هوشمندتان کاملاً کار راه انداز!

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۲۰۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار نیویورک: اعتراضات فتنه است و همین حالا باید جمع شود!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یواس‌ای‌تودی، در پی تشدید اعتراضات دانشجویی در دانشگاه کلمبیا علیه رژیم صهیونیستی و در حمایت از غزه، «اریک آدامز» شهردار نیویورک با هشدار به معترضان گفت که «این وضعیت باید همین حالا تمام شود»!

پس از یک روز پرتنش در دانشگاه کلمبیا و تداوم اعتراضات گسترده و بی‌سابقه دانشجویان علیه رژیم صهیونیستی، ده‌ها تن از نیروهای پلیس با گاز اشک‌آور به ساختمانی که دانشجویان معترض در آن تجمع کرده بودند، یورش برده و اقدام به بازداشت دانشجویان کردند.

پلیس محلی با خودروی زرهی برای ورود به ساختمان «همیلتون» دانشگاه کلمبیا، از یک پل مکانیکی استفاده کرد و از طریق پنجره وارد ساختمان شد. این در حالی بود که تعدادی از دانشجویان معترضان بیرون ساختمان با دستبند تحت‌الحفظ نیروهای پلیس بودند.

دانشجویان معترض شرایط را در ساختمان محل تجمع ملتهب توصیف کرده‌اند. محمد حمیدا، یکی از سازمان‌دهندگان اعتراضات در پیامی به خبرنگار «یواس‌ای تودی» حاضر در محل تنش، گفت که «در خوابگاه گیر افتاده‌ایم!» ویدئویی که در فضای مجازی دست به دست می‌شود، نیروهای پلیس را با نقاب و کلاه آهنی و باتوم به دست در حال سرکوب دانشجویان نشان می‌دهد!

همزمان با تشدید تنش‌ها، آدامز با صدور هشداری جدی گفت: دانشجویانی که در محوطه دانشگاه چادر زده و تحصن کرده‌اند، باید فوراً محوطه را ترک کنند. او در ادامه به والدین دانشجویان توصیه کرد تا فرزندان خود را مجاب به این کار کنند و مدعی شد که «بازیگران خارجی» اعتراضات حمایت از فلسطین را «هدایت» می‌کنند!

وی بدون اشاره به اعتراضات صلح‌آمیز اخیر در دانشگاه‌های سراسر آمریکا، مدعی شد: روزهاست که گفته‌ام آنچه باید اعتراضات صلح‌آمیز باشد، با دخالت فتنه‌گران بیرونی، منحرف شده است!

شهردار نیویورک که پیش از این، در نیروی پلیس عضویت داشت، خطاب به معترضان افزود: همین حالا از این وضعیت فاصله بگیرید. نمی‌توانیم منتظر بمانیم تا شرایط از این وخیم‌تر شود. ماجرا باید همین حالا تمام شود!

صدها دانشجوی حامی فلسطین، از چند روز پیش در دانشگاه‌های سراسر آمریکا در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه و نسل‌کشی فلسطینیان در این باریکه، دست به اعتراض، تحصن و تجمع زده‌اند و با «چفیه» در گوشه‌وکنار محوطه دانشگاه‌ها تجمعات اعترضی برپا کرده و شعارهایی با مضمون «افشا! تحریم!» سر داده‌اند.

الجزیره پیشتر به نقل از رسانه‌های آمریکایی از تشدید تدابیر امنیتی در اطراف دانشگاه کلمبیا واقع در ایالت نیویورک خبر داده بود. منابع خبری نیز حضور و استقرار گسترده و شدید پلیس در مجاورت دانشگاه کلمبیا را تائید کردند. همچنین گزارش‌هایی در دست است که نشان می‌دهد مدیریت دانشگاه کلمبیا از دانشجویان خواسته است تا برای امنیت خود در اماکن امن پناه بگیرند.

دانشجویان معترض دیروز اعلام کردند که با وجود این تهدیدها، چادرهای اعتراضی را جمع نخواهند کرد مگر آنکه مقامات دانشگاه سه خواسته آنها را برآورده کند: تحریم و عدم سرمایه گذاری در نهادهای صهیونیستی، شفافیت در امور مالی دانشگاه و ابقا و تبرئه اساتید و دانشجویایی که به دلیل شرکت در اعتراضات، اخراج شده‌اند.

کد خبر 6094051

دیگر خبرها

  • درباره پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی/ تراژدی پست مدرن
  • گاف‌های بایدن به روایت آمار | کارکنان کاخ سفید جورکشِ جو!
  • پیشنهادهایی از انگلیس، اسپانیا و ایتالیا برای سردار
  • گاف‌های بایدن به روایت آمار/ کارکنان کاخ سفید جورکشِ جو!
  • پل آستر نویسنده معروف آمریکایی درگذشت
  • پیشنهادهایی از انگلیس، اسپانیا و ایتالیا برای سردار آزمون
  • شهردار نیویورک: اعتراضات فتنه است و همین حالا باید جمع شود!
  • پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی در گذشت
  • تراکتور - استقلال؛ دوئل جذاب هفته با انگیزه‌های متفاوت
  • امروز با جامی: قتل عاشق بهانه افتاده ست